Begin 2020 met de informed-app. Het is zoveel leuker werken!

Zet de cliënt centraal in uw behandeling, met de Informed-app. De informed-app is een online en beveiligd programma dat naast uw bestaande tandartsen-programma draait. Alles wat u tijdens het consult doet en bespreekt noteert u in de app. U maakt tijdens behandeltijd een compleet en leesbaar verslag. Onvolledige verslaglegging behoort tot het verleden.
Voor elke mondzorgverlener is er een betaalbare Informed-app! Of u in loondienst werkt, ZZP’er bent of een praktijk heeft!

 

Voordelen in het kort

U voorkomt miscommunicatie, fouten, verkeerde verwachtingen, schadeclaims en de gevolgen van onvolledige dossiervorming.


Informed Consents 2.0

Van initiele behandel toestemming naar informed consents. Incl toestemmingen voor digitaal declareren, informatie en algemene voorwaarden. Laat uw cliënt  (afgetekend) de keuze!
Effectievere zorg

Het gestructureerd uitvragen en werken volgens de informed app methode verhoogt de effectiviteit en resultaten van uw behandelingen


Heldere behandelrelatie

Met de informed-app maakt u wederzijdse verwachtingen helder. Deze werkwijze verkleint de kans op miscommunicatie, claims en (toekomstige) rechtszaken


Klaar binnen behandeltijd

Alles wat u tijdens het consult uitvraagt, constateert of doet klikt u simpelweg aan. Geen administratie achteraf en binnen declarabele behandeltijd klaar


Motivational interviewing

Volg de stappen van de applicatie en bevraag motivatie, belemmeringen en stel SMART doelen samen. De cliënt kan thuis alles rustig nalezen, ook de folders en het overige voorlichtingsmateriaal.


Mobiele verslaglegging

Bruikbaar op iedere locatie. Uw wachtkamer, aan het verpleeghuisbed of tandartsstoel. Op iedere soort device, computer, laptop, tablet of telefoon.


Voldoe aan alle richtlijnen

Voldoe in één moeite aan alle KNMT en NVM richtlijnen die gesteld worden aan het cliëntendossier. Ongeacht met welke dentale software u werkt.

Eén opmerking over 'Begin 2020 met de informed-app. Het is zoveel leuker werken!'

Reacties zijn gesloten.

Stel je vraag
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi! Leuk dat je Voeding en Mondgezondheid bezoekt. Waar kan ik je mee helpen?