in Veiligheid werken

Is uw bedrijf ook ernstig getroffen door de Covid-19 pandemie? Tiffany Claus heeft op basis van de RIVM richtlijnen een tool gemaakt om zo snel mogelijk weer door kunt met uw bedrijf.

De doelgroep is iedereen die op minder dan 1.5 meter afstand van een client werkt. Denk aan mondzorgverleners, kappers, fysiotherapeuten, podotherapeuten enzovoort.
Het is belangrijk dat de samenleving niet stil valt. Met name preventieve hulp zorgt ervoor dat, als deze crisis opgelost is we geen grote problemen op te lossen hebben.

De Nederlandse overheid heeft de komende weken beperkende regels opgelegd. Maar om klaar te zijn voor opening in de nabije toekomst zullen we moeten nadenken hoe we dat veilig gaan inrichten. Daar is Tiffany met haar collega’s direct voor u mee begonnen.
Zij hebben een praktisch samen voegsel van alle RIVM en WIP richtlijnen gemaakt met een slimme tool die u bij aanvang van een consult kunt inzetten.

In de online omgeving vindt u diverse hulpmiddelen:
Een gebruikershandleiding een voorbeeldbrief voor uw cliëntendocumenten met duidelijke instructies betreffende Covid-19 en werkruimtes en Covid-19 en handhygiëne.

Dit zijn slim samengevoegde leesbare documenten met informatie en wetenschappelijke onderbouwing van professionals uit de werkvelden. Er volgt dagelijks meer en betere achtergrond info.

Tiffany en haar collega’s doen ook een beroep op de beroepsverenigingen om mee te denken de richtlijnen voor alle beroepen aan te leveren zodat wij deze kunnen verwerken en samenvoegen in de online tool.
Wij kunnen dit niet alleen!

Met Safe Work Space ® kunt u voorbereid aan de slag met het digitale format. Dit draait op elke computer, tablet of mobile telefoon. Het leidt u automatisch door de vragenlijst voor de cliënt om zekerheid te krijgen dat Covid-19 geen verspreidingskansen krijgt.

U klikt daarna op de button onder aan het formulieren u krijgt een download-link voor een PDF, deze PDF beschrijft dat u alle stappen goed en doordacht genomen heeft en dat u veilig werkt.
Sla de PDF direct op in uw eigen omgeving. De online tool bewaart geen gegevens van consulten of cliënten. De gegevens verdwijnen direct van de server.

Neem alle voorzorgsmaatregelen om snel en veilig iedereen weer van dienst te kunnen zijn!

Stel je vraag
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi! Leuk dat je Voeding en Mondgezondheid bezoekt. Waar kan ik je mee helpen?