Over ons

[vc_row][vc_column][lab_heading title=”Passie voor preventieve, transparante en effectievere gezondheidszorg.”]Louise (diëtist) en Tiffany (mondhygiënist) denken dat de implementatie van veranderingen in de praktijk sneller kan. Zij willen (individuele) zorgverleners en beroepsverenigingen helpen zich beter op de toekomst zijn te bereiden, door het overdragen van kennis over de mogelijkheden en het wegnemen van weerstand voor verandering en inzet van technologieën.

Het duurt niet lang meer voordat robots simpele handelingen in de dagelijkse praktijk. Denk ook aan robots die cariës restaureren, chat bots die simpele vragen (over voeding) beantwoorden en diagnosestelling met behulp van deep learning / machine learning.

Pharmaceutische bedrijven zetten momenteel complete zorgpaden op waarbij de (bewezen) (ehealth) behandeling voor een aandoening, inclusief medicatie, voeding, beweging als compleet product worden aangeboden.

Tiffany en Louise willen zorgverleners inspireren na te denken over de diensten die ze aanbieden en delen graag hun passie met zorgverleners die vooruit willen. Zij zetten in op kennis, gedragsverandering, digitale tools en implementatie van nieuwe werkwijzen.

[/lab_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6071″][lab_heading title=”Tiffany in het kort”]Tiffany in het kort
Tiffany is sinds 1997 mondhygiënist en werkte in de algemene praktijk, parodontologie, implantologie, orthodontie, bijzondere zorggroepen en ouderenzorg. Daarnaast werkt ze al 15 jaar in haar zelfstandige praktijk voor preventieve mondzorg.

Het uitgangspunt bij innovatie is voor Tiffany altijd: ‘Hoe verbeter ik de zorg van mijn cliënt?’ Tiffany is een aanpakker. Zij schrijft en praat niet alleen over dingen, zij doet er ook wat aan. Zo ontstonden het boek beterpoetsen en de informed-app. Tiffany is heel oplossingsgericht. Je hoort haar niet zuchten als er nieuwe richtlijnen geïmplementeerd moeten worden.

Tiffany is sinds 1997 mondhygiënist en werkte in de algemene praktijk, parodontologie, implantologie, orthodontie, bijzondere zorggroepen en ouderenzorg. Daarnaast werkt ze al 15 jaar in haar zelfstandige praktijk voor preventieve mondzorg.

Het uitgangspunt bij innovatie is voor Tiffany altijd: ‘Hoe verbeter ik de zorg van mijn cliënt?’ Tiffany is een aanpakker. Zij schrijft en praat niet alleen over dingen, zij doet er ook wat aan. Zo ontstonden het boek beterpoetsen en de informed-app. Tiffany is heel oplossingsgericht. Je hoort haar niet zuchten als er nieuwe richtlijnen geïmplementeerd moeten worden.[/lab_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6070″][lab_heading title=”Louise in het kort”]Louise is diëtist en  werkte 12 jaar zelfstandig in haar praktijk in Nederland. Zij woont en werkt momenteel in Silicon Valley. Louise is kritisch, maar wel in staat te komen met betere alternatieven. Al kost dit soms wat breinbrekers.

Louise ontwikkelde diverse concepten als alternatief voor bestaande methoden en werkwijzen. Louise is een scherpe analyst. Zij is ervaren in het omzetten van theoretische kaders naar werkvormen die bruikbaar zijn in de praktijk zoals praktische richtlijnen, voorlichtingsmodellen, stappenplannen en digitale tools. Ze zette in Nederland Voeding en Mondgezondheid op de kaart, ontwikkelde samen met een collega de Voedingspiramide en ontwikkelde de serious game King of FoodLand.[/lab_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Neem contact met ons op”][lab_contact_form name_title=”Naam:” email_title=”E-mailadres:” message_title=”Bericht:” show_subject_field=”” submit_title=”Verstuur bericht” submit_success=”Bericht verzonden #, Dank!” alert_errors=”yes”][/vc_column][/vc_row]

Stel je vraag
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi! Leuk dat je Voeding en Mondgezondheid bezoekt. Waar kan ik je mee helpen?